Det er moteuke i den lille storbyen

Skien Fashion Week

24. – 27. april ønsker Skien By velkommen til moteuke med våren og sommerens trender på programmet. Butikkene i Skien sentrum presenterer vårens nyheter i deilige farger, nytt design og vårlige snitt. Skien Fashion Week inneholder events, kundekvelder, leverandørbesøk, lanseringer, gjenbruk, bobler, moteshow, goodiebags og mye mye mer.

FJUZ kommunikasjon har sammen med Skien By utviklet idé, og står bak design, foto og filmproduksjon til Skien Fashion Week. I tillegg har FJUZ produsert et eget magasin som distribueres til innbyggerne. Magasinet er også elektronisk og kan leses her. FJUZ har vært prosjektleder og produsert alt innhold til magasinet, som har et opplag på 23 000 eksemplarer.

Dette er Skien By

Skien By er en forening for næringsdrivere og gårdeiere i Skien sentrum. Foreningen jobber for å fremme Skien sentrum som et spennende sted for næring, kultur og bosetting. Siden oppstarten av foreningen har FJUZ kommunikasjon jobbet tett med konsept, idé og produksjon av markedsmateriell. Målet med arbeidet er alltid å få innbyggerne i Skien til å bruke byens butikker, spisesteder og å delta på arrangementer i sentrum.

Skien By skal skape et aktivt sentrum med handel i fokus, samtidig som det skal legge til rette for gode og nye virksomheter. Skien skal være «Den lille storbyen» med fokus på kompetansen til de gode driverne i sentrum, det gode vertskap og de unike konseptene.

  • Motefoto fra Skien Fashion week av FJUZ kommunikasjon
  • Skien Fashion week magasin laget av FJUZ kommunikasjon

Rådgiver Ann Kristin Lassen

Har du spørsmål rundt dette arbeidet?

Ikke nøl med å ta kontakt med Ann Kristin !

Ann Kristin jobber som rådgiver i FJUZ, og har lang erfaring med konseptutvikling og større kampanjer. Ann Kristin har tidligere jobbet med markedskommunikasjon i Telenor.

Har du spørsmål rundt dette arbeidet?

Ikke nøl med å ta kontakt med Ann Kristin!

plante-blomster-hageland-av-fjuz