Film, Foto eller animasjon til informasjon og inspirasjon

Verdifull reklame handler både om å begeistre og å skape nytteverdi. Derfor har vi bred kompetanse innen foto, animasjon og film. Med eget fotostudio, komplett utstyrt og innredet som en leilighet kan vi mulighet til å tilby deg noe helt spesielt. I tillegg har vi gjennom årene opparbeidet et solid og spennende nettverk av varierte lokasjoner.Vår animatør og 3D designer hjelper deg når du skal forklare det kompliserte eller skape liv i tanker som kun er under konstruksjon. Vi hjelper deg gjerne med vage ideer eller store planer.

Visste du at 90 prosent av inntrykkene hjernen vår oppfatter er visuelle? Derfor lar vi oss fenge og inspirere av foto og film. I tillegg favoriserer flere sosiale medier innlegg med foto, film og animasjon fremfor tekst. Vi hjelper deg til å skape oppmerksomhet med bilder og levende video. Enten du skal bygge en langsiktig merkevarestrategi eller skape blest for en bestemt kampanje.  

Kontakt oss her for en uforpliktende prat om film, foto og animasjon

FJUZ produserer animasjon. Vi har flere egne fotografer med lang erfaring med både foto og film. 

Når vi besøker en nettside er vi utålmodige. 7 sekunder bruker vi på å vurdere en nettside før vi mister interessen. Derfor har du få sekunder å miste, og det er ett råd som gjelder: Vær smart og kreativ!

FJUZ lager animasjon film og tar reklamefoto

Reklamefoto bygger merkevare

I FJUZ finner du flere dyktige fotografer med allsidig bakgrunn, erfaring og interesser. Vi tar foto for merkevarer du garantert kjenner fra før, men også for lokale bedrifter som har sin viktige historie å fortelle.

Besøk oss på Youtube og se noen av filmene våre her

Et godt bilde er ikke bare mer enn 1 000 ord, men en kunst i seg selv.

Bilder skal fortelle historien til din merkevare, og bygger derfor dens troverdighet. Egentlig handler det alltid om hvilken historie du vil fortelle.

Fotostudio har et stort bredt av bakgrunnsvegger, greenscreen og et stort sortement av rekvisitter. Egen garasjeport gjør det enkelt å bruke studio til lokasjon for større produkter som feks møbler.

Lyst til å ta en titt? FJUZ Fotostudio finner du her

 Eget fotostudio i Skien

Sentralt i Skien, bare et steinkast fra vårt hovedkontor finner du FJUZ Fotostudio. Arbeidsrommet er innredet med store vinduer som slipper inn mye naturlig lys, god takhøyde og et eget kjøkken som er velegnet til å både komponere mat og som lokasjon i seg selv for gode mat foto. FJUZ Fotostudio ser rett og sett ut som en urban leilighet du vil få lyst til å flytte inn i.

Fotostudio har et stort bredt av bakgrunnsvegger, greenscreen og et stort sortement av rekvisitter. Egen garasjeport gjør det enkelt å bruke studio til lokasjon for større produkter som feks møbler.

Lyst til å ta en titt? FJUZ Fotostudio finner du her

Skap oppmerksomhet med film foto & animasjon

Animasjon forenkler virkeligheten

Har du en tjeneste eller et produkt som er komplisert å forklare? Da kan animasjon gjøre det hele enklere å forstå og samtidig oppleves som underholdende. Vanligvis tenker de fleste av oss på animasjon som en tegnefilm fordi det enkelt skaper et lekne uttrykket sammen med en fortellerstemme. For bedrifter som selger tjenester og ikke fysiske produkter er denne type animasjon både effektiv og nyttig.

Se hvordan FJUZ animerte fremtidens batteri på Skagerak Arena her

Egentlig gir animasjon mulighet for mer enn bare tegnefilm. Fordi animasjon har ingen grenser for fantasien, kan tjenester som ikke er ferdig utviklet eller produkter som ikke er bygget, på en spennende og forklarende måte illustreres.

Film der tenkt konstruksjon animeres kan gi et virkelighetsnært inntrykk av noe som ikke engang eksisterer.

Reklamefilm inspirerer

En reklamefilm er vellykket når historien vi ønsker å fortelle blir husket. Den kan vekke mange ulike følelser. Gi en god latter, gjerne ha litt alvor i seg eller skape ren glede og stolthet. Det viktigste er å pirre nysgjerrigheten!

Les historien bak og se filmen om Banken for Telemark og telemarkinger her 

Godt innhold til folket

Som alt godt innhold er det viktig å være synlig i Google. Derfor deler vi gjerne vår innsikt og hjelper din bedrift. Ble du nysgjerrig?

Les mer om Google Ads i søk her

Bra Søk logo
google partner logo