Lurer du på hvordan kunden din klikker seg rundt på nettsiden din?

Er du nysgjerrig på hvordan det scrolles og klikkes på nettsiden din? Crazy Egg er et nyttig verktøy for å finne ut om de som besøker den enkelt og raskt finner det de leter etter.

Lær om Crazyegg med Fjuz kommunikasjon

Når vi i FJUZ hjelper kunder er det med utgangspunkt i analyse og fakta – synsing overlater vi til andre. Et omfattende, men likevel lett anvendelig program vi bruker er Crazy Egg. Det gir deg et nøyaktig varmekart og videoopptak over hvor, og i hvilket omfang, dine besøkende klikker og scroller på nettsiden din, og setter dette sammen i en rapport.

Storebror ser deg
En av de virkelig store fordelene med digitale verktøy er at du kan overvåke, teste og ta beslutninger basert på fakta i stedet for antakelser.  Bruker du verktøy som Crazy Egg ser du raskt om dine besøkende finner frem til det du aller mest ønsker å vise dem.. Du ser nemlig hvordan de faktisk leter og navigerer før de klikker i varmekartet. I tillegg ser du også hvor de klikker etter å ha funnet det de leter etter.

Learning by doing
Stemmer varmekartet og videopptakene overens med det du ønsker å vise eller ikke? Hvis det for eksempel klikkes på bildet, og ikke på knappen, bør også bilde være klikkbart. På denne måten hjelper Crazy Egg og lignende analyseverktøy deg en god oversikt over hva folk er interessert i på nettsiden slik at du kan tilpasse den deretter.

Fakta

Prøv Crazyegg på din egen nettside i dag – Last ned verktøyet her

Digital rådgiver Kai Aurbekkholen [email protected] / 92033222

Kai jobber som digital rådgiver i FJUZ, med spesielt fokus på Google annonsering og strategisk analyse. Kai har tidligere jobbet som journalist og markedsdirektør i lokalavisen Varden. Utenfor arbeidstid er han å se på alt av cup'er med Hei-jentene.