Med våre tjenester
når du dine mål

I vårt reklamebyrå trives vi like godt i alle medier – trykte eller digitale. Laget vårt består av sterke strateger og kreative designere, fotografer og utviklere. Vi hjelper deg med den gode ideen og den riktige strategi. FJUZ kommunikasjon er et fullservice reklamebyrå og kan derfor holde i både planlegging, gjennomføring og produksjon.

Lekenhet og nysgjerrighet er vår drivkraft. I FJUZ fascineres vi av nye medier og tester dem gjerne ut, samtidig som vår erfaring og kompetanse gjør at vi kan vurdere hvordan nyvinningene best kan brukes. For FJUZ er det viktig å være gnisten som kickstarter en spennende prosess og løfter kundene inn i fremtiden.

> Vær åpen og nysgjerrig i valgene av digitale medier

> Veikartet er i stadig endring og analyse er ditt beste kompass

> Vi ønsker alltid kloke hoder velkommen til FJUZ

Helt ny eller oppussing av dagens logo & profil?

La din profil si HEI!

Det tar oss millisekunder både å lese og deretter tolke et symbol. Husk derfor på at din logo og visuelle profil spiller en stor rolle for førsteinntrykket din bedrift gir. Form, farge og linjer – alt spiller sammen!

Når vi skal utvikle ny profil starter vi alltid med hvilken historie du ønsker at din profil og merkevare skal fortelle. Hvordan ønsker du å bli oppfattet av andre? Dette er viktig for din visuelle profil og bør spille en stor rolle for din videre markedsføring.

FJUZ kommunikasjon holder i prosessen fra idé til utvikling av form og formspråket.

Profilen din skal fungere godt både digitalt og på trykk. Derfor ivaretar vi alltid hvordan den vil fungere på en nettside, skilt, visittkort eller andre flater som er relevante for ditt produkt eller tjeneste.

Malme fikk nytt navn og ny profilher forteller vi hvordan FJUZ løste oppgaven

Med strategi skaper vi grunnlag for gode beslutninger, mens analyse gjør oss i stand til å velge veien videre.

 • Definer målet ditt og hvem du vil snakke med
 • Ta beslutninger som er gjennomtenkte
 • Lær og bli klok av evalueringer underveis!

Se et utvalg av våre arbeider her 

Idé & historiefortelling

En idé er god når den løser en oppgave. Da fortjener den å bli fortalt med troverdighet og kraft slik at den begeistrer, blir husket og fører til en ønsket handling.

Innsikt i kundens produkter og tjenester er viktig for oss. Vi ønsker derfor alltid å forstå kundenes verden for ny å skape ideer. Først når vi selv har innsikt om mål, utfordringer og muligheter kan vi lage ideen som løser oppgaven.

Vårt kreative team er engasjerte historiefortellere som bruker form, farge og språk som de viktigste verktøyene når en ny ide skapes. Dine mål er alltid vårt utgangspunkt når vi navigerer oss frem i kreative prosesser. En god idé skal begeistre, men må også skape målbare resultater – først da har vi lykkes.

”Creativity is contagious – pass it on!”  Albert Einstein.

 • Historiefortelling handler om å begeistre og å være relevant
 • FJUZ jobber tverrfaglig og har egne AD`er, fotografer og illustratører som jobber tett med kunderådgivere
 • Våg å sette spennende ideer ut i livet

Ta en titt på hvordan vi jobber med idé og har løst andre spennende oppgaver her

Trenger din bedrift nye nettsider?

Skal bedriften din endelig ta steget fullt ut og trenger nye nettsider, eller er dagens side rett og slett gått litt ut på dato?

FJUZ  hjelper deg gjerne!

En nettside skal er for mange det første møte med bedriften din. Derfor bør den både være lett å finne i et søk på Google og begeistre når kundene dine kommer på besøk. I FJUZ utvikler vi smarte løsninger, intuitiv struktur og spennende design. De som besøker nettsiden din må enkelt kunne komme i kontakt med deg.  Sist, men absolutt ikke minst, skal en god nettside skille seg ut blant konkurrenter.

FJUZ Kommunikasjon er Google Partner og medlem av bransjeorganisasjonen Bra Søk.

Les mer om design og utvikling av nettsider og se hvordan FJUZ kan hjelpe deg her.

FJUZ utvikler og designer smarte nettsider

Historiefortelling med foto, film og animasjon

Hjernen vår er visuell. Derfor er inspirerende reklamefoto eller engasjerende filmsnutter så virkningsfullt. La oss hjelpe deg med å  fange oppmerksomheten. Og har du tjenester som er er komplisert å forklare kan animasjon gjøre det hele enklere å forstå og oppleves som underholdende.

Hos oss jobber flere dyktige fotografer med allsidig bakgrunn, erfaring og interesse. FJUZ jobber med merkenavn du sikkert kjenner godt fra før i tillegg til lokale bedriftene som har sin historie å fortelle.

En reklamefilm er vellykket når historien vi ønsker å fortelle blir husket. Den kan vekke mange ulike følelser. Gi en god latter, gjerne ha litt alvor i seg eller skape ren glede og stolthet. Det viktigste er at en god reklamefilm pirrer nysgjerrigheten! Besøk oss på Youtube her

Når prosesser eller tjenester blir komplekse å forklare er animasjonsfilm effektiv. En forenkling av virkeligheten gjør budskapet lettfattelig og underholdende, samtidig som du skiller deg ut i mengden.
.

 • Formidling av historier trenger mer enn en god tekst.  
 • Animasjon forenkler og formidler det kompliserte.
 • FJUZ har eget fotostudio med alle fasiliteter. 

Les mer om hvordan vi forteller gode historier med film og inspirerer med fantastiske foto

Bli synlig med Google Ads

Google Ads er et av de beste verktøyene du kan benytte deg av for å nå ut til nye kunder på nettet. I motsetning til organisk søk (SEO) som må jobbes med kontinuerlig over lenger tid, kan du med Google Ads bli synlig på rekordfart.

Til å begynne med anbefaler vi at FJUZ utfører en analyse av nettsiden din der vi identifiserer tekniske og innholdsmessige utfordringer. Målet vårt er å sørge for at du får mest igjen for annonsekronene dine. For at annonsekontoen din skal oppnå maksimal effekt må kampanjestruktur bygges videre i tråd med Googles anbefalinger og optimaliseres på riktig måte. Det krever erfaring og dyktighet for å oppnå dette.

FJUZ Kommunikasjon er Google Partner og medlem av bransjeorganisasjonen Bra Søk.

Les mer om hvordan FJUZ kan hjelpe deg med Google Ads og digital markedsføring.

Google Ads med FJUZ kommunikasjon

Synlighet & strategisk bruk av sosiale medier

Hvilket sosiale media passer best for din bedrift og dine tjenester? Det er ikke lett å verken velge eller å utnytte ulike mediers fulle potensiale. Da er det godt å ha en samarbeidspartner med kunnskap og entusiasme.

I FJUZ har vi en strategisk tilnærming når en kunde trenger hjelp til sosiale medier. Utgangspunktet vårt er alltid å velge den sosiale plattformen som skaper størst engasjement og driver mest relevant trafikk til din butikk eller nettside.

Enkelte kunder ønsker å gjøre det meste selv, mens andre vil at vi skal lage innhold, publisere og annonsere på Facebook, Instagram eller Snapchat.

Sosiale medier utfordrer oss alle. Muligheten for å skape sterkt engasjement på kort tid er stor, samtidig som kanalene i seg selv er i stadig endring. Noen opplever det som skremmende, vi i FJUZ liker det!

Se våre arbeider her

Trygg & effektiv trykk & distribusjon

FJUZ har over 20 års erfaring med prosjektledelse av store og krevende kampanjer for DM som tilbudsaviser. Vi jobber med noen av de Norges største merkevarer og sørger for sømløs produksjon, trykk og distribusjon av blant annet kundeaviser.

Team med dedikert AD og grafisk designere jobber tett med kundens aktiviteter gjennom hele kampanjeåret. Rådgiver og AD bidrar med videreutvikling av ide og prosjektledelse.

Årlig innkjøp av ark og rotasjonstrykk for over 50 millioner kroner gjør oss til en relevant forhandler av gode avtaler på våre kunders vegne.

 • Fra design og layout til trykk av magasiner og DM er krevende
 • Vi jobber med komplekse distribusjoner med store volum, og har lykkes

Se våre arbeider her